Ofertele Master Taste

Master Taste DELIVERY

   Meniul oferit este diversificat, ingredientele alese sunt întotdeauna proaspete, iar prepararea lor se face respectând cele mai stricte condiții de igienă.

   Alege meniul preferat și bucură-te de o masă de prânz livrată direct la tine.

Sărbătorile Pascale 2022

   Sunt evenimentele care au nevoie de cea mai spectaculoasă personalizare. Fiecare om este diferit, fiecare își imaginează într-un anume fel momentele care trebuie să devină memorabile, de aceea echipa noastă vă oferă pachete personalizate de servicii, adaptate dorințelor și bugetului fiecărui client.

Contracte firme, școli, grădinițe, spitale

   Firma noastră de catering vine în sprijinul dumeavoastră oferind servicii de catering celor care doresc sa ofere o masă caldă cu mâncare gătită proaspăt angajaților. Preparatele sunt pregătite în ziua livrării de către un personal calificat, într-un spațiu care respectă toate standardele în domeniu și sunt transportate în condiții de maximă igienă.

  Cei mici merită tot ce-i mai bun, iar alimentația lor trebuie să reflecte acest lucru, astfel că, ingredientele noastre sunt atent selecționate și nu conțin baze de mâncăruri, prafuri industriale sau alte arome artificiale, acestea prind gust doar cu ajutorul aromelor naturale, mirodenii sau alte ierburi aromate.

Salată creație Master Taste cu Halloumi

F.A.Q.

Întrebări frecvente.

Comenzile se pot face la unul din numerele de telefon: 0771-729-096, 0772-247-192 sau prin mesaj pe pagina de facebook  https://www.facebook.com/MasterTasteRo/ 

Livrarea, data și ora se face de comun acord cu dumneavoastră.

Preparatele sunt pregătite în condiții de igienă totală, ambalate în caserole de unică folosință.

Calitatea termoizolantă a ambalajelor folosite pentru transport și servire sunt garanția unei mese calde.

Livrăm produse proaspete, pregătite pe loc și foarte hrănitoare, care ajung la tine acasă sau la locul de muncă, în cel mai scurt timp.

Vă punem la dispoziție un meniu diversificat și echilibrat.

Livrăm mâncare către firme, școli, instituții de diverse feluri sau pentru evenimente speciale din viața dumneavoastră.

Suntem direct  interesați de părerile clienților noștri, așadar dacă nu ai găsit în meniul nostru preparatele tale preferate nu ezita sa ne comunici, telefonic sau prin e-mail, iar noi vom ține cont de sugestiile tale.